Journey To The Savage Planet Pre-Order Editie

O site funciona 24/7, graças à publicidade.
Por favor, ajude-nos e desative o AdBlock ou assine.

Histórico de mudança de preço

Menor preço: € 29,99 , PS+: € 26,99 — Data de lançamento: 28 de Janeiro de 2020

Comentários

Descrição

VOORUITBESTELLING –ONMIDDELLIJKE BETALING VEREIST

Pre-order en ontvang een bonus na het afrekenen:
Journey to the Savage Planet-thema

Pre-order en ontvang bonusitems in het spel, geleverd bij de lancering:
- Martin Tweed bobblehead (bedrijfsgeschenk) – de perfecte aanvulling voor je Javelin-habitat, geprogrammeerd met motiverende quotes en uitdrukkingen om een glimlach op je gezicht te toveren.

- Kindred Aerospace pistool talisman (bedrijfsgeschenk) – geeft spelers een verhoogde kans op betere buit als hij gedragen wordt. En niet te vergeten, het is een viering van zijn prestigieuze benoeming als het 4e beste interstellaire verkenningsprogramma!

Welkom bij het programma voor pioniers! In dit vrolijke & kleurrijke co-op avonturenspel speel je als de nieuwste rekruut voor Kindred Aerospace. Nadat je wordt afgezet op een onbekende planeet met weinig uitrusting en zonder een echt plan, moet je verkennen, buitenaardse flora en fauna catalogiseren en bepalen of deze planeet bewoonbaar is. Op avontuur! Veel geluk – en pas op voor het slijm!

Raadpleeg voor meer informatie over vooruitbestellen, inclusief informatie over hoe je je vooruitbestelling kunt annuleren, de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network. Automatisch downloaden is alleen mogelijk als Automatisch inloggen en Automatisch aanmelden zijn ingeschakeld op je PS4™-systeem.

1 speler
Netwerkspelers 2-2 - Voor de volledige game heb je een PlayStation®Plus-lidmaatschap nodig voor toegang tot de online multiplayer
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2019 Typhoon Studios. Alle rechten voorbehouden. Journey to the Savage Planet en Typhoon Studios zijn handelsmerken van Typhoon Studios. 505 Games en het logo van 505 Games zijn gedeponeerde handelsmerken van 505 Games S.p.A en/of haar gelieerde ondernemingen. Alle andere handelsmerken en auteursrechten zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.